Confectie gordijnen

In Leiden zit een groot atelier waar men al meer dan 60 jaar bedreven is in de confectie. Gordijnen fabriceren is dé specialiteit en dat verrichten wij volgens de hedendaagse technieken die gebruikt worden in deze industrie. Gordijnenatelier van der Lelie is onze naam. Wat eerst als hobby begon, is intussen gegroeid tot een specialisme welke uitgevoerd wordt in onze ateliers in Leiden en Roemenië. Tevens wensen wij u te informeren over ons goede samenwerkingsverband met vele stofleveranciers die stoffen geconfectioneerd aanleveren. Wij verwerken deze stoffen en het prettige is dat het overleg alleen plaatsvindt met de stofleveranciers. Zo verloopt de communicatie efficiënt.

Meerdere vormen van gordijnconfectie

Gordijnconfectie gebeurt bij ons op verschillende manieren in ons confectieatelier. De afwerking is uiteenlopend voor wat betreft de confectie. Gordijnen worden in ons atelier geproduceerd aan de hand van diverse confectievormen zoals met:

  • ingestikte plooi;
  • plooiband;
  • inslagringen;
  • wave;
  • voering.
Met dit lijstje hebben wij u een deel voorgehouden van de verscheidene vormen die wij toepassen in de gordijnconfectie. Hierbij is het zo dat wij heel graag onze klanten op een simpele manier zoveel en zo goed mogelijk willen voorzien van informatie over de confectie. Gordijnen worden door ons geproduceerd nadat wij de klant voldoende geïnformeerd hebben over hoe de confectie zal geschieden. Het is daarom ook niet verwonderlijk ons foutpercentage zeer laag is. Een aantal van onze medewerkers is via onze website meteen te bereiken om antwoord te geven op eventuele vragen die u mocht hebben over de confectie van gordijnen bij Gordijnenatelier van der Lelie.

Gordijnen confectie met inslagringen

Er zijn verschillende richtingen die u op kunt met onze gordijnen confectie. Kiest u bijvoorbeeld voor gordijnen met inslagringen, dan hebben wij het volgende voor u klaar liggen. De ringen die wij gebruiken zijn in diverse maten te krijgen voor de confectie. Gordijnen vervaardigd met inslagringen in de maat 40 mm zijn het populairst. Verder zijn de ringen in de afmetingen 10 mm tot 65 mm beschikbaar. De inslagringen zijn gefabriceerd in de basis van messing. De ringen worden daarna bespoten en hiermee voorzien van een kleur naar uw keuze. Op die manier heeft u altijd een ring in een kleur passend aan het overige van waaruit uw interieur bestaat. Behalve de ringen in verschillende kleuren hebben wij ook ringen van RVS, wellicht buiten te gebruiken.

Confectie gordijnen groothandel

Er valt nog te vermelden dat Gordijnenatelier van der Lelie niet voor particulieren werkt. Hetgeen betekent dat wij slechts aan te trekken zijn voor bestellingen door groothandels en woning- en projectinrichters. Met een belletje of een e-mail zijn de prijzen op te vragen indien u geïnteresseerd bent in onze confectie. Gordijnen zijn online te bestellen via het gratis online programma WoonTotaal. Uw opdracht wordt hiermee digitaal aangeleverd. WoonTotaal biedt tevens de mogelijkheid om te zien wat de status van uw opdracht is en hoe het werk zich voltrekt. Behoefte aan advies of meer informatie? Maakt u gerust een afspraak met ons zodat u middels een bezoekje aan ons een goede indruk krijgt van onze werkwijze.Behoefte aan advies of meer informatie over confectie gordijnen? Neem contact met één van onze adviseurs op via 071-5320091 of klantenservice@vanderlelie.nl.