9

Transport

Dagelijks leveren wij resultaat op locatie

De ateliers in Leiden en Roemenië zijn volledig onderdeel van onze organisatie, het transport tussen beide locaties organiseren we met ons eigen wagenpark. Meer dan 10 trucks zijn momenteel actief en dagelijks onderweg. Doordat wij ons eigen transport beheren, kunnen we ook bij grote projecten rechtstreeks op de eindlocatie leveren.

NE DistriService verzorgt de fysieke fijnmazige distributie van kwetsbare en lange goederen. Voorbeelden van goederen zijn raamdecoratie, gordijnen, horren en rollen stof. Zij doen dit met behulp van een eigen speciaal ingericht wagenpark en een netwerk van geselecteerde logistieke partners. Zij kunnen goederen, zoals gordijnen, hangend vervoeren. Dagelijks worden meer dan 10.000 colli afgeleverd bij detailhandels, woonwarenhuizen, bouwmarkten én rechtstreeks bij de consument thuis.

Wij staan voor betrouwbaarheid, vakmanschap en gemak.

Dagelijks verwerken wij een breed scala aan stoffen tot allerlei vormen van interieurtextiel. Bezoekers verbazen zich vaak over de hoge mate van handwerk die bij ons werk hoort en aan de andere kant hoe de automatisering helpt ons proces te optimaliseren. Studenten, branchegenoten, klanten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Besteed u graag de confectie & montage uit aan een professionele partij?

Neem dan contact met ons op middels het contactformulier. En ontdek als klant alle voordelen van moderne automatisering.

9

Neem contact op