Nieuws

Betrouwbaar vanwege de consequente kwaliteit en de transparante werkwijze. Vakmanschap omdat we confectie sinds 1956 beheersen en blijven investeren in mensen en machines. Tot slot gemakkelijk bestellen met WoonTotaal, online toegang tot alles wat u wilt weten en vaste contactpersonen die altijd gemakkelijk bereikbaar zijn

Prijslijst 2018


Onze nieuwe prijslijst is beschikbaar. Downloaden kan op deze pagina. Heeft u het wachtwoord nog niet? Vraag deze dan gerust op via lelie@vanderlelie.nl.
Uitbreiding Gordijnmontage


Het team van Gordijnmontage is uitgebreid met 2 monteurs en 3 nieuwe werkbussen. Zie www.gordijnmontage.nl voor meer info.
WoonTotaal update


WoonTotaal is vernieuwd en is door middel van een pilot uit te proberen. Het nieuwe WoonTotaal werkt op elke browser en is een stuk sneller, wat een welkome aanvulling is. Meldt u aan via sjoerd@vanderlelie.nl om aan de pilot mee te doen.
Training BNS Crisp


Een interessante training mogen geven in De Woonindustrie in Nieuwegein voor een aantal stylistes van stylistenvereniging BNS Crisp. Samen met Headlam en Sieval die een uitleg gaven over de vele soorten textiel en bestellen van confectie en stof via Woontotaal. Ook het onderwerp onderhoud en nazorg van textiel kwam aan bod met uitleg door de firma James.