Gordijnen groothandel

De mooiste gordijnen van gordijnen groothandel
Van der Lelie

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen? Wilt u graag maatwerk of juist een gestandaardiseerd gordijn? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. Wij zijn een groothandel in gordijnen en hebben een ruim assortiment. We maken zelf gordijnen, vouwgordijnen en andere interieurproducten. Zo vindt u altijd een geschikt product!

Atelier Van der Lelie een groothandel in gordijnen, gevestigd in Nederland. Wij hebben een atelier in Leiden, dat gespecialiseerd is in snelheid en exclusiviteit. Wij kunnen daar orders snel verwerken en binnen een aantal dagen producten afleveren. Ook werkt onze afdeling Select in Nederland. Daar staan hoogwaardige confectie en geduldig handarbeid centraal. Zo maken wij daar de meest exclusieve producten.

Internationale fabrikant van gordijnen

Als fabrikant van gordijnen werken we niet alleen in Nederland. We hebben namelijk ook een vestiging in Roemenië. In Roemenië maken onze medewerkers producten met een langere doorlooptijd. We bieden daar natuurlijk dezelfde kwaliteit, maar dan voor een scherpere prijs.

Om het transport tussen de productielocaties mogelijk te maken hebben wij ons eigen wagenpark. Ter compensatie van dit transport planten wij bomen terug. Zo is ons transport CO2-neutraal. Ook houden wij ons aan de social return afspraken. Deze afspraken moeten de arbeidsmarktparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vergroten.

Veel soorten in onze gordijnen groothandel

Wij zijn een gordijnen groothandel met een ruim assortiment. Wij verwerken dagelijks stoffen tot gordijnen, vouwgordijnen en andere interieurproducten, zoals kussenslopen. Deze producten maken wij zowel machinaal als handmatig. Het is juist een combinatie van de twee die ons werk mogelijk maakt.

Om te zorgen dat wij als gordijnen groothandel ons werk goed kunnen doen, werken wij met WoonTotaal. Zo kunnen onze klanten gemakkelijk een order invoeren en een offerte opvragen. Zo is onze werkwijze gedigitaliseerd. Maar wij blijven ook nog steeds benaderbaar voor onze klanten en geven hen graag persoonlijk advies.

Al zeventig jaar groothandel in gordijnen

Van der Lelie is al ruim zestig jaar gordijnen groothandel en fabrikant. Onze specialisten werken elke dag aan mooie, kwalitatieve producten. Heeft u een vraag over onze werkwijze of onze producten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.