Gordijnen laten maken

Kosten gordijnen per email aan te vragen

Gordijnen laten maken? Dit is al meer dan 6 decennia mogelijk bij gordijnenspecialist Van der Lelie. Onze gordijnenateliers zijn grote werkplaatsen welke gevestigd zijn in Leiden en Roemenië. In ons groot confectieatelier worden gordijnen gemaakt volgende de laatste ontwikkelingen en technieken van de confectie industrie. Verder valt op te merken dat Gordijnenatelier van der Lelie samenwerkt met een aanzienlijk aantal stofleveranciers die – afhankelijk van de afspraak – de stoffen ook nog geconfectioneerd leveren. De afstemming vindt alleen met de stofleverancier plaats voor een vlot verloop van de afspraken. Aan ons dus het plezier de stof af te werken in ons atelier zoals u dat gewend bent.

Kosten gordijnen? Ook telefonisch te informeren!

Wat kost het om gordijnen te laten maken? Wij geven allereerst aan alleen te werken voor bedrijven. Particulieren kunnen dus geen gordijnen laten maken bij ons. Maar wat zijn de kosten voor het maken van deze gordijnen? Wij produceren aan de hand van een door ons opgestelde prijslijst. Deze prijslijst is te verkrijgen door telefonisch of per email contact met ons op te nemen. Voor uw bestellingen werken wij met gratis online software namelijk, WoonTotaal. Deze software biedt een aantal voordelen zoals:

  • digitaal bestellen;
  • opdracht berekenen;
  • bestelling monitoren;
  • transparantie in de bestelling;
  • status bestelling opvragen.
Het is voor Gordijnenatelier van der Lelie een voornemen haar klanten in kennis te stellen van al het nodige omtrent het laten maken van gordijnen. Wij willen deze specifieke informatie graag zo simpel mogelijk houden, maar toch zuiver en helder overbrengen aan alle klanten. Als klant moet u volledig ingelicht zijn over welke opties het best voor uw situatie zijn voor het confectioneren van uw gordijnen. U heeft keuze uit diverse confectievormen voor het gordijnen laten maken. Deze confectievormen verschillen van elkaar in de afwerking van plooien, voering, stikmethodes, afwerking van de zomen en meer. In het geval u meer informatie wenst over het gordijnen laten maken, stel gerust maar uw vragen via onze website. Er zijn collega’s speciaal ter beschikking voor het beantwoorden van eventuele vragen die u mocht hebben. Ook een bezoek brengen is mogelijk. U spreekt met ons af en in ons confectieatelier tonen wij u onze procedure. Wij voorzien u ook van advies indien nodig en u krijgt een goede impressie van hoe wij te werk gaan in ons atelier.

Kosten gordijnen laten maken verschillend

Wat kost gordijnen laten maken bij Gordijnenatelier van der Lelie? De verscheidene afwerkingsvormen in de confectie van gordijnen leveren verschillende typen gordijnen met verschillende prijzen op. Voor het gordijnen laten maken zijn er een aantal die in ons atelier gemaakt worden. Primair maken wij de hedendaagse gordijnen met een ingestikte plooi. Variaties hierop zijn de enkele, driedubbele, platte, tulpvormige en vlinderplooi. Ten tweede maken wij gordijnen met een plooiband. Wij leveren een aantal typen gordijnen met plooibanden, van een smal transparant bandje met losse haken tot een band met klittenband en aantrekkoorden zodat u in staat bent zelf uw plooien te vormen. Dit is één van de langst bestaande methodes om gordijnen te maken, ondanks dat er modernere manier van gordijnen maken zijn toegevoegd wordt ook in plooiband nog steeds geïnnoveerd. 

Gordijnen laten maken met inslagringen is een andere confectievorm die wij leveren. Gordijnen met inslagringen die variëren in de grootte van 10 mm tot en met 65 mm. Wij bieden u ook de modernste confectievorm aan namelijk, wave. Naast al deze confectievormen fabriceren wij in ons atelier ook gordijnen die gevoerd zijn. Deze gordijnen hebben als doel de ruimte waar ze hangen te isoleren of deze donker te maken. Alsook het zachter maken van het geluid uit de ruimte. Het voeren van een gordijn heeft ook nog het voordeel dat een dergelijk gordijn niet snel zijn kleur zal verliezen. Gordijnen laten maken? Kosten zijn telefonisch of elektronisch aan te vragen!

Kosten gordijnen laten maken verschillend

Wat kost gordijnen laten maken bij Gordijnenatelier van der Lelie? De verscheidene afwerkingsvormen in de confectie van gordijnen leveren verschillende typen gordijnen met verschillende prijzen op. Voor het gordijnen laten maken zijn er een aantal die in ons atelier gemaakt worden. Primair maken wij de hedendaagse gordijnen met een ingestikte plooi. Variaties hierop zijn de enkele, driedubbele, platte, tulpvormige en vlinderplooi. Ten tweede maken wij gordijnen met een plooiband. Wij leveren een aantal typen gordijnen met plooibanden, van een smal transparant bandje met losse haken tot een band met klittenband en aantrekkoorden zodat u in staat bent zelf uw plooien te vormen. Dit is één van de langst bestaande methodes om gordijnen te maken, ondanks dat er modernere manier van gordijnen maken zijn toegevoegd wordt ook in plooiband nog steeds geïnnoveerd. Gordijnen laten maken met inslagringen is een andere confectievorm die wij leveren. Gordijnen met inslagringen die variëren in de grootte van 10 mm tot en met 65 mm. Wij bieden u ook de modernste confectievorm aan namelijk, wave. Naast al deze confectievormen fabriceren wij in ons atelier ook gordijnen die gevoerd zijn. Deze gordijnen hebben als doel de ruimte waar ze hangen te isoleren of deze donker te maken. Alsook het zachter maken van het geluid uit de ruimte. Het voeren van een gordijn heeft ook nog het voordeel dat een dergelijk gordijn niet snel zijn kleur zal verliezen. Gordijnen laten maken? Kosten zijn telefonisch of elektronisch aan te vragen!

Gordijnen laten maken? Kosten verwerkt in een prijslijst

Tenslotte hebben wij vouwgordijnen die de modernste aanpak vereisen. Nadat de stof licht voorgekrompen is, wordt het met een laser afgesneden om een zo recht mogelijk doek te hebben. Vervolgens worden de tunnels één voor één door een machinaal gestuurde naaimachine langs een rechte lijn gestikt en uiteindelijk hangend in elkaar gezet. Het in elkaar zetten van de vouwgordijnen gebeurt met in acht name van de recente (kind)veiligheidsregels en geleverd met informatie. De kosten voor het gordijnen laten maken bij ons kunt u terugvinden in onze prijslijst. Deze prijslijst is telefonisch of per email op te vragen.

Behoefte aan advies of meer informatie voor het laten maken van uw gordijnen? Neem contact met één van onze adviseurs op via 071-5320091 of klantenservice@vanderlelie.nl.