Plooien berekenen

Gordijnplooien berekenen

Of een gordijn mooi in de plooi valt is één van de belangrijkste aspecten van gordijnen. Plooien berekenen kan met veel meer inzicht bij het digitaal aanleveren van uw opdracht, aan de hand van waar de gordijnen komen te hangen of welk budget er voor gereserveerd is. Uw opdracht wordt afgehandeld door ons, dé vakkundige in gordijnen van Nederland, Gordijnenatelier Van der Lelie.

Plooigordijnen fabriceren wij volgens recente confectie technieken in ons atelier, dat gevestigd is in Leiden. Opdrachten voeren wij alleen voor bedrijven uit en hiervoor werken wij samen met diverse stofleverancier, waarvan bij sommigen de stof compleet geconfectioneerd besteld kan worden. Voor de correcte afstemming wordt de opdracht alleen met de stofleverancier besproken, de confectie verrichten wij in ons atelier zoals gewoonlijk.

Geplooide gordijnen? Berekenen met WoonTotaal!

Het aantal plooien, de afstand ertussen en de diepte van de plooien kunt u zelf berekenen met WoonTotaal, welke wij gratis aan onze klanten ter beschikking stellen. Zonder software is het uitrekenen van plooien alleen te schatten met vuistregels, met WoonTotaal kunt u vooraf precies bepalen wat u wilt. Via deze software heeft u het volgende mee:

  • opdrachten digitaal afgeven;
  • Stofbenodigdheden berekenen ;
  • status opdracht en vorderingen bekijken;
  • Volledig inzicht in wat u geleverd wil krijgen
Een aantal tientallen jaren geleden werden plooien per stuk met de hand gemaakt, wat gegarandeerd diverse afwijkingen per plooi gaf. Daarna kwam de mogelijkheid een plooiband op te stikken en daar plooien in te vormen, maar ook dat was niet consequent. Dankzij investeringen in de voortschrijdende technologie, is de ingestikte plooi mogelijk bij het gordijnen maken. Plooien in diverse soorten voor uw gordijnen, zoals de populaire enkele en vlinderplooi, maar ook nog de driedubbele, platte en tulpplooi. Tenslotte voor het klein opvouwen, de retourplooi. Bij Gordijnenatelier Van der Lelie uw gordijn maken? Bereken plooien dan met WoonTotaal. Onze collega’s zijn via onze website te bereiken voor vragen. Ons doel is om de klant eenvoudig van informatie te voorzien.

Behoefte aan advies of meer informatie met betrekking tot gordijnplooien berekenen? Neem contact met één van onze adviseurs op via 071-5320091 of klantenservice@vanderlelie.nl.