Prijzen gordijnen

Gordijnenatelier Van der Lelie is de naam van ons atelier, uw partner voor gordijnconfectie en de confectiepartner voor vele stofleveranciers. Veel stofleveranciers hebben de optie voor het geconfectioneerd leveren van de stoffen. De besprekingen verlopen voor de goede orde alleen tussen u en de stofleverancier, maar de confectie vindt traditioneel plaats in ons atelier. Minstens net zo belangrijk als een goede kwaliteit, zijn goede prijzen. Gordijnen confectioneren wij al heel lang, langer dan 60 jaar en tegen scherpe prijzen. Meer informatie is te krijgen via email of telefoon.

All-in prijzen gebaseerd op levertijd

Gordijnenatelier van der Lelie gelooft in transparantie, daarom werken wij zoveel mogelijk vanuit all-in prijzen. Bij gordijnen betekent dit dat u voor de scherpe basisprijs een compleet afgewerkt gordijn mag verwachten, voorzien van vliesband, zij- en onderzomen, enkele, vlinder- of triplooi, op hanger verpakt en volledig vooraf en achter gecontroleerd. De prijzen voor vouwgordijnen zijn gebaseerd op een berekening per cm, een vaste prijs zodat u alleen meer betaald als u ook grotere producten besteld. Ook bij vouwgordijnen zit al het noodzakelijke bij de prijs inbegrepen. Het systeem, de baleinen, de onderlat, de ketting en alle overige gordijnen hoeft u niet los op te zoeken, dat hebben wij al gedaan.

Wilt u vouwgordijnen zonder systeem bestellen dan zijn daar aparte tarieven voor, zodat u ook daar makkelijk uw prijzen kunt vinden. Geen addertjes onder het gras. Doordat wij een atelier in Leiden en in Roemenië hebben bieden wij de keuze voor 1 week of 2 weken levertijd. Kunt u 2 weken wachten dan heeft u de scherpste prijzen, maar zit u in een situatie waar de prijzen minder belangrijk zijn maar het werk vooral snel gedaan moet zijn dan is 1 week levertijd meer geschikt. Naast deze vooraf bepaalde prijzen werken wij ook op afspraak. Hierdoor kunnen sommige opdrachten binnen één of enkele dagen klaar zijn, dit alles is met onze collega’s te bespreken.

prijzen gordijnen

Mooie prijzen? Gordijnen maken bij Gordijnenatelier Van der Lelie

Tegen de beste prijs gordijnen laten maken bij Gordijnenatelier Van der Lelie. Wij streven ernaar u eenvoudig van volledig en duidelijke informatie te voorzien, er is altijd een collega ter uw beschikking voor eventuele vragen. Dat geldt ook voor onze prijzen. Gordijnen confectioneren wij ook met inslagringen die in verschillende maten en kleuren, passend bij uw interieur, geleverd worden. Wij bieden ook de modernste confectievorm namelijk wave, welke te vergelijken is met een gordijn met inslagringen. Gebruikmakend van een speciale rail wordt het gordijn in een gelijkmatige golfbeweging gehouden waarna de golfbeweging met speciaal gereedschap in ons atelier in stand gehouden wordt. Indien u een ruimte donker, geïsoleerd of geluiddempend wenst, dan kunnen wij uw gordijnen voeren. Prijs per meter is nog altijd per email of telefoon te vragen.

Wij confectioneren ook met de nodige professionaliteit vouwgordijnen die voldoen aan alle veiligheidsregels met betrekking tot kindveiligheid. Tenslotte hebben wij voor onze klanten gratis software, WoonTotaal, om opdrachten digitaal af te geven, te monitoren en eventueel de status van te bekijken. Voor de beste prijs?

Gordijnen laten maken bij Gordijnenatelier Van der Lelie.

Neem contact met één van onze adviseurs op via 071-5320091 of klantenservice@vanderlelie.nl voor meer informatie over de prijzen van onze gordijnen.