Vouwgordijnen

Gordijnenatelier Van der Lelie is deskundige op het gebied van het confectioneren van uw vouwgordijnen. Het werk wordt tegenwoordig uitgevoerd in een groot atelier waarbij gewerkt wordt aan de hand van bewezen technieken in gordijnenconfectie. Naast onze vaste relaties leveren we vouwgordijnen op in samenwerking met meerdere stofleveranciers. Deze stofleveranciers bieden op hun beurt de klanten de optie om stoffen geconfectioneerd te ontvangen. Gordijnenatelier van der Lelie confectioneert zoals gebruikelijk de bestelde stof maar de afhandeling wordt enkel en alleen uitgevoerd door de stofleverancier. Op die manier wordt de communicatie kort en direct gehouden.

Vouwgordijnen op maat afgeleverd

Vouwgordijnen op maat confectioneren? Gordijnenatelier van der Lelie zit reeds geruime tijd in het vak van gordijnen confectioneren. Vandaar dat wij beschikken over de nodige ervaring en vakkundigheid ten behoeve van dit specialistisch werk. Het proces voor het confectioneren van het vouwgordijn kent een aantal belangrijke stappen:

  • Voorkrimpen van het volledige doek met stoom;
  • Uitsnijden van het doek met laser;
  • Instikken van tunnels op een automatisch stiksysteem;
  • Hangend assembleren van het vouwgordijn;
  • Levering volgens de huidige kindveiligheidsregels;
Het proces vangt aan met het licht voorkrimpen van de geselecteerde stof voor de vouwgordijnen. Met behulp van een laser worden de licht voorgekrompen doeken exact op maat gesneden, het snijden met de laser zorgt ervoor dat er met haaks gesneden doeken gewerkt wordt. Na het snijden worden de tunnels één voor één langs een rechte lijn gestikt door een automatisch stiksysteem, begeleid door ervaren medewerkers. De uiteindelijke vouwgordijnen worden hangend geassembleerd, waarbij de meest recente regels met betrekking tot kindveiligheid in acht worden genomen.

Vourgordijnen op maat

Vouwgordijn online bestellen

Vourgordijnen op maat

Gordijnen worden op diverse manieren geconfectioneerd in atelier Van der Lelie. De confectie van gordijnen kent vele manieren met betrekking tot de afwerking van onder andere plooien, voering, stikmethodes, maar ook de afwerking van zomen en nog veel meer. Van der lelie heeft als doel zijn klanten altijd eenvoudig aan informatie te helpen over de confectie van gordijnen en vouwgordijnen. Daarnaast bieden wij onze klanten gratis toegang tot het online bestelprogramma WoonTotaal. WoonTotaal biedt enkele interessante voordelen, zoals het online plaatsen en berekenen van orders. Na het plaatsen van de bestelling is het statusverloop hiervan ook via WoonTotaal te volgen. U bent bij ons altijd welkom voor advies of informatie over de werkwijze van Van der Lelie, we ontvangen u graag voor een bezoek. U kunt ook via 071-5320091 of klantenservice@vanderlelie.nl meer informatie opvragen bij één van onze specialisten.