Wavegordijnen

Een relatief nieuwe manier om gordijn te confectioneren is wave. Gordijnen confectioneren in wave kunt u laten doen bij Gordijnenatelier van der Lelie. Ons atelier is gevestigd in Leiden en het confectioneren van gordijnen vindt daar plaats. Een modern gordijnenatelier met een gezonde mix tussen ambacht en automatisering. Er wordt samengewerkt met stofleveranciers die hun stoffen geconfectioneerde aanbieden. De bestellingen worden volledig door de stofleveranciers afgehandeld, maar zoals u gewend bent, vindt de confectie geheel plaats bij Gordijnenatelier Van der Lelie.

Wave gordijn: Modern gordijn

Mogelijkheden zijn er zat voor het confectioneren van gordijnen. Het verschil in deze mogelijkheden zit in de diversiteit van:

  • De manier van stikken;
  • De maat van de zomen;
  • In welke uitvoering de bovenzoom afgewerkt wordt;
  • Of meerdere materialen toegepast worden
Naast deze vier bovenstaande punten is de maakwijze het meest typerend voor het gordijn. Nu is het zo dat wave gordijnen behoren tot de modernste gordijnen. Het wave gordijn systeem bestaat uit een speciale rail, voorzien van glijders die aan elkaar gekoppeld zijn met een stukje koord van altijd dezelfde lengte. Door de precieze verdeling van de glijders wordt de stof van de uiteindelijke wave gordijnen in een gelijkmatige golfbeweging gehouden. Op het materiaal ten behoeve van de wave systeem gordijnen wordt een speciaal type band gezet, deze band is relatief stijf en draagt bij aan de moderne valling. De valling van de wave plooi gordijnen vertonen enige overeenkomst met de gordijnen geconfectioneerd met inslagringen, zonder het nadeel dat bij elk gebruik het gordijn opnieuw gefatsoeneerd moet worden.

Wave plooi gordijnen? Meer informatie

Wenst u meer te weten over de wave gordijnen en hoe deze geconfectioneerd worden bij Gordijnenatelier Van der Lelie? Wij bieden enkele mogelijkheden voor het verkrijgen van de benodigde informatie en zorgen voor een duidelijke uitleg. U kunt informatie inwinnen door met ons een bedrijfsbezoek in te plannen. Verder werken wij met een gratis online programma, WoonTotaal, waar u in de gelegenheid bent een collega vragen te stellen via het portaal. Met behulp van dit programma zijn bestellingen niet alleen digitaal te plaatsen maar is de status van uw bestelling te zien. Verder is de vordering met betrekking tot uw opdracht heel goed te volgen. Bestel nu uw wave gordijnen bij Gordijnenatelier Van der Lelie. Meer informatie over wave gordijnen voor uw bedrijf?