9

Confectie

Zeker weten dat alles tot in de detail geregeld is

Met ruim 70 jaar ervaring is atelier van der Lelie voor inrichters en leveranciers een vaste partner. Als echt familiebedrijf heerst er bij ons een cultuur van hard werken, gezelligheid, loyaliteit en transparantie.

Confectie is een ambacht, het vereist oog voor detail en souplesse. Met meer dan 300 ervaren collega’s hebben wij zowel de capaciteit als de kennis in huis om stoffen snel en vakkundig te verwerken.

9

Een familiebedrijf sinds 1956 gericht op confectie

9

In Nederland ingericht op snelheid en exclusiviteit

9

In Roemenië ingericht op een scherpe prijs

Zo gaat het in zijn werk

Een duidelijk en gestructuurd proces

1. Stof registreren

De aangeleverde stof wordt gekoppeld aan de order. Heeft u nog geen bestelling geplaatst, dan wordt de stof in onze voorraad ingeboekt. Zo zorgen we ervoor dat uw materiaal altijd bij ons bekend is.

2. Doormeten & controleren

Voordat een stof geknipt wordt, wordt deze eerst volledig doorgemeten en gecontroleerd. Zo weten we zeker dat er voldoende foutloos materiaal is, voordat de verwerking start.

3. Maatwerk confectie

Na het snijden van de stof volgt de gedetailleerde maatwerk confectie. Onze kracht ligt in een geavanceerd machinepark, gebruikt door ervaren collega’s

4. Nacontrole

De maten van alle producten worden na de verwerking nogmaals gecontroleerd, om vervolgens verpakt te worden voor gespecialiseerd vervoer.

Wij staan voor betrouwbaarheid, vakmanschap en gemak.

Dagelijks verwerken wij een breed scala aan stoffen tot allerlei vormen van interieurtextiel. Bezoekers verbazen zich vaak over de hoge mate van handwerk die bij ons werk hoort en aan de andere kant hoe de automatisering helpt ons proces te optimaliseren. Studenten, branchegenoten, klanten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Besteed u graag de confectie & montage uit aan een professionele partij?

Neem dan contact met ons op middels het contactformulier. En ontdek als klant alle voordelen van moderne automatisering.

9

Neem contact op