9

Configuratie

Gemodernerniseerd maatwerk op elk niveau voor elke maat

Een foutloze order is essentieel voor een goede verwerking. Daarom werken wij met WoonTotaal. Een professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren.

WoonTotaal wordt inmiddels door circa 4.000 detaillisten in binnen- en buitenland gebruikt voor het configureren, offreren, bestellen van gedetailleerde maatwerk raambekledingsproducten.

Een order via WoonTotaal geplaatst, heeft 82% minder kans om vertraging op te lopen dan een op een andere manier geplaatste order.

9

Software gemaakt door mensen uit het vak

9

Reduceer fouten met 95%

9

Volledige digitalisering van het orderproces

Zo gaat het in zijn werk

Als relatie maakt u gratis gebruik van de applicatie

1. Aanmelden & registreren

U neem contact met ons op en meld u aan als klant. Als wij uw gegevens hebben verwerkt, registreert u zich op woontotaal.vanderlelie.nl.

2. Inloggen op WoonTotaal

U ontvangt inloggegevens, waarmee u inlogt. WoonTotaal is een online applicatie die u op elk apparaat kunt gebruiken.

3. Persoonlijke voorkeuren instellen

 Met uw eigen persoonlijke voorkeuren is calculeren nog eenvoudiger. Ga naar Instellingen > Product voorkeuren om uw eigen voorkeuren in te stellen.

Tip: gebruik de kennisbank voor een goede bepaling van de order

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij staan voor betrouwbaarheid, vakmanschap en gemak.

Dagelijks verwerken wij een breed scala aan stoffen tot allerlei vormen van interieurtextiel. Bezoekers verbazen zich vaak over de hoge mate van handwerk die bij ons werk hoort en aan de andere kant hoe de automatisering helpt ons proces te optimaliseren. Studenten, branchegenoten, klanten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Besteed u graag de confectie & montage uit aan een professionele partij?

Neem dan contact met ons op middels het contactformulier. En ontdek als klant alle voordelen van moderne automatisering.

9

Neem contact op