Gordijnenatelier

Gordijnatelier gevestigd in Leiden

Al meer dan 60 jaar is Gordijnenatelier Van der Lelie uw deskundige op het gebied van gordijnen confectioneren in Nederland. Wij hebben ons in deze lange periode steeds ontwikkeld van een zelfstandige coupeuse tot een uiteindelijk professioneel gordijnenatelier. De technologie met betrekking tot dit werk heeft ook niet stilgestaan en de huidige confectie van gordijnen in ons gordijnatelier gebeurd volgens technieken van de laatste tijd. Onze ateliers zijn gevestigd in Leiden en Roemenië. Wij werken samen met vele leveranciers van stoffen die tevens in de gelegenheid zijn deze stoffen geconfectioneerd aan te leveren. Aan ons het plezier voor het uitvoeren van de confectie van de stoffen in ons atelier. Dit heeft als pluspunt dat de communicatie alleen via de leverancier geschiedt voor een vlotter overleg.

Alles over ons gordijnatelier

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten weten waarmee wij ons bezighouden in ons gordijnatelier. De informatie hieromtrent willen wij op de beste manier aan hun presenteren en dat op een zo gemakkelijk mogelijke manier. Hebben wij het over gordijnconfectie dan zijn er verschillen ten aanzien van de afwerking van:

  • plooien;
  • voering;
  • stikmethoden;
  • afwerking van de zomen.
In het bovenstaande lijstje hebben wij u slechts 4 van allerhande afwerkingsmethoden voorgehouden. In ons gordijnenatelier produceren wij gordijnen in verschillende confectievormen. Enkele van deze confectievormen zijn gordijnen met plooien, plooibanden, ringen, wave en voering. Ook vouwgordijnen zijn een voorbeeld van onze confectievormen. Elk van deze confectievormen heeft een eigen doel en draagt zeker bij aan de sfeer in uw interieur. De informatie hierover is onder andere telefonisch op te vragen. Per e-mail uw vragen stellen behoort ook tot een optie. Het zijn een aantal van onze medewerkers die zich hiervoor inzetten en aan wie u direct via onze website uw vraag mag stellen. Verder hebben wij ook een toegankelijke prijslijst. Deze kunt u middels een wachtwoord openen op de website wanneer u meer wilt weten over de kosten voor het vervaardigen van gordijnen.

Gordijnatelier voor zakelijke markt

Opdrachten van particulieren nemen wij helaas niet aan. Voor het plaatsen van bestellingen door groothandels en woning- en projectinrichters komen wij onze klanten tegemoet met een gratis online programma genaamd WoonTotaal. Het is een programma waarmee u uw bestelling digitaal afgeeft. Ditzelfde programma heeft als voordeel voor u als klant dat de status van uw opdracht zichtbaar is voor u en het proces van uw opdracht te volgen is. Wenst u ons advies of wilt u meer weten over ons gordijnatelier? Maak gerust een afspraak voor een bezoek, wij geven u dan een goede indruk over onze manier van werken in ons gordijnatelier.

Producten van het gordijnenatelier

Als gordijnenspecialist van Nederland vervaardigen wij gordijnen in ons gordijnenatelier met verschillende confectievormen. De meest recente uitvoering van deze confectievormen is om de gordijnen in Wave te confectioneren. Met gebruikmaking van een speciale rail wordt het gordijn in een gelijke golfbeweging gehouden. In ons confectieatelier worden met behulp van speciale materialen de golfbeweging strak en stabiel gehouden. Het uiteindelijke product vertoont gelijkenissen met dat van een gordijn met ringen. In tegenstelling tot deze moderne uitvoering produceren wij ook nog steeds gordijnen met plooibanden. Deze techniek dateert uit de periode van toen de ingestikte plooi nog niet mogelijk was. De meest voorkomende types plooibanden hebben wij op voorraad, maar elk type is te verwerken. U kunt hierbij denken aan een smal doorzichtig bandje met losse haken of een band met klittenband en aantrekkoorden waardoor naar uw eigen zin kleine plooien gevormd kunnen worden.

Gordijnenatelier te Leiden

Het hoofdkantoor van Gordijnenatelier van der Lelie is in Leiden gevestigd. Reeds meer dan 6 decennia lang zijn wij actief in het vervaardigen van gordijnen. Hierbij hebben wij de complete ontwikkeling van de evolutie van het confectioneren van gordijnen doorgemaakt. En nog steeds bieden wij gordijnen aan de klant volgens zowel authentieke als hedendaagse technieken aan. Bij ons kunt u terecht voor de bekende confectievormen met betrekking tot het vervaardigen van al uw gordijnen. De informatie over het vervaardigen van onze verschillende typen gordijnen delen wij graag met u. Het plaatsen van uw bestelling voor deze gordijnen hebben wij ook vergemakkelijkt en is kosteloos. Met het transparante WoonTotaal komt het goed met uw opdracht.

Meer informatie over gordijnenatelier

Meer informatie over onze diensten als gordijnenatelier? Neem contact met één van onze adviseurs op via 071-5320091 of klantenservice@vanderlelie.nl.