Gordijnstof Berekenen

Voor het bestellen van alle typen gordijnen in Nederland kunt u al meer dan 60 jaar terecht bij Gordijnenatelier van der Lelie.

Gordijnstof Berekenen

Tegenwoordig wordt ons werk verricht in ons atelier, gevestigd in Leiden, waarbij volgens verschillende methoden gordijnen geconfectioneerd worden.
Tegenwoordig is veel in ons proces geautomatiseerd zo ook het bestellen en het berekenen van de hoeveelheid gordijnstof.

Gemakkelijk de gordijnen berekenen

Bestellingen plaatsen, geschiedt online via onze website met de gratis software WoonTotaal. Deze software biedt een aantal voordelen voor onze klanten:

  • Opdrachten digitaal aanleveren;
  • Benodigde hoeveelheid stof berekenen;
  • Opdrachten monitoren;
  • Status opvragen van de opdracht.

Informatie over de gordijnstof berekenen en dus hoeveel gordijnstof nodig is voor uw opdracht, vindt u ook op onze website.Wij proberen onze _DSC4555-bewerkt-bewerkt-bewerkt-bewerkt_Whitened_ Order Invoer
klanten altijd zo goed en simpel mogelijk te informeren over gordijnen confectioneren. Hierbij zijn er heel wat mogelijkheden met betrekking tot de afwerking van plooien, voering, stikmethodes, voltooiing van zomen en nog veel meer. Wij confectioneren onder andere gordijnen met ingestikte plooien en plooiband. Maar ook gordijnen met inslagringen en geconfectioneerd in wave leveren wij. Verder produceren wij ook gevoerde gordijnen en vouwgordijnen. Meer informatie nodig? Neemt u maar gerust contact op met één van onze collega’s via onze website of spreek met ons af voor een bezoekje.