Gordijnstof berekenen

Voor het bestellen van alle typen gordijnen in Nederland kunt u al meer dan 60 jaar terecht bij Gordijnenatelier van der Lelie. Tegenwoordig wordt ons werk verricht in ons atelier, gevestigd in Leiden, waarbij volgens verschillende methoden gordijnen geconfectioneerd worden.

Tegenwoordig is veel in ons proces geautomatiseerd zo ook het bestellen en het berekenen van de hoeveelheid gordijnstof.

Gemakkelijk de gordijnen berekenen

Bestellingen plaatsen, geschiedt online via onze website met de gratis software WoonTotaal. Deze software biedt een aantal voordelen voor onze klanten:

  • Opdrachten digitaal aanleveren;
  • Benodigde hoeveelheid stof berekenen;
  • Opdrachten monitoren;
  • Status opvragen van de opdracht.

Informatie over de gordijnstof berekenen en dus hoeveel gordijnstof nodig is voor uw opdracht, vindt u ook op onze website.Wij proberen onze
klanten altijd zo goed en simpel mogelijk te informeren over gordijnen confectioneren. Hierbij zijn er heel wat mogelijkheden met betrekking tot de afwerking van plooien, voering, stikmethodes, voltooiing van zomen en nog veel meer. Wij confectioneren onder andere gordijnen met ingestikte plooien en plooiband. Maar ook gordijnen met inslagringen en geconfectioneerd in wave leveren wij. Verder produceren wij ook gevoerde gordijnen en vouwgordijnen. Meer informatie nodig? Neemt u maar gerust contact op met één van onze collega’s via onze website of spreek met ons af voor een bezoekje.

Hoeveel gordijnstof nodig?

Informatie over de gordijnstof berekenen en dus hoeveel gordijnstof nodig is voor uw opdracht, vindt u ook op onze website. Wij proberen onze klanten altijd zo goed en simpel mogelijk te informeren over gordijnen confectioneren. Hierbij zijn er heel wat mogelijkheden met betrekking tot de afwerking van plooien, voering, stikmethodes, voltooiing van zomen en nog veel meer. Wij confectioneren onder andere gordijnen met ingestikte plooien en plooiband. Maar ook gordijnen met inslagringen en geconfectioneerd in wave leveren wij. Verder produceren wij ook gevoerde gordijnen en vouwgordijnen.

Behoefte aan advies of meer informatie over hoeveel gordijnstof u nodig heeft of gordijnstof laten berekenen? Neem contact met één van onze adviseurs op via 071-5320091 of klantenservice@vanderlelie.nl.

Gordijnenatelier te Leiden

Het hoofdkantoor van Gordijnenatelier van der Lelie is in Leiden gevestigd. Reeds meer dan 6 decennia lang zijn wij actief in het vervaardigen van gordijnen. Hierbij hebben wij de complete ontwikkeling van de evolutie van het confectioneren van gordijnen doorgemaakt. En nog steeds bieden wij gordijnen aan de klant volgens zowel authentieke als hedendaagse technieken aan. Bij ons kunt u terecht voor de bekende confectievormen met betrekking tot het vervaardigen van al uw gordijnen. De informatie over het vervaardigen van onze verschillende typen gordijnen delen wij graag met u. Het plaatsen van uw bestelling voor deze gordijnen hebben wij ook vergemakkelijkt en is kosteloos. Met het transparante WoonTotaal komt het goed met uw opdracht.